voetreflexologie

Praktijk voor:

Voetreflexologie en Vingerreflexologie,

Ayurvedische massage voor vrouwen,

Access Consciousness Bars sessies ™

Voetreflexologie

is een massage op de voeten die zowel klachtgericht als ter ontspanning een weldaad is voor lichaam en geest.

Op de voeten bevinden zich reflexzones- en punten die corresponderen met alle organen, klieren, botten en andere delen en functies van uw lichaam.

Wanneer u ziek, gespannen of andere lichamelijke klachten heeft, dan worden deze punten gevoelig en pijnlijk doordat er zich op deze plaatsen afvalstoffen ophopen.

Door deze zones en/of punten te behandelen d.m.v. voetreflexzonemassage, kunnen de blokkades vermindert of zelfs opgeheven worden, waardoor uw lichaam weer in balans komt en het zelf genezende vermogen geactiveerd worden.

De massage zelf duurt ongeveer 3 kwartier.

U voelt zich meer ontspannen en fitter.

Vingerreflexologie

is een methode om eerder ontstane blokkades in het lichaam te neutraliseren of zelfs weg te halen. Het geeft inzicht over ons denken, geeft meer vrijheid van handelen, meer zelfvertrouwen en meer inzicht over ons gevoel.

Vingerreflexologie gaat ervan uit dat je in de eerste 15 jaren van je leven alle indrukken die je hebt ervaren, een emotie en daaraan gekoppeld een gevoel hebt gegeven, die voor de rest van je leven verantwoordelijk is voor hoe je nu in het leven staat.

Het zijn dus niet de gebeurtenissen zelf die we in ons leven meemaken en ons van slag brengen, maar de eigen emoties die we daaraan koppelen.

Dus hoe we er zelf mee omgaan en ons eigen verhaal ervan maken.

 

De middelvinger van de rechterhand wordt

gebruikt als tijdslijn om erachter te komen

wanneer overtuigingen, gevoelens,

gedachtes, emoties e.d. ontstaan zijn.

Hierdoor kunnen we erachter komen

wat we hebben gemist in onze kinderjaren.

 

Door de vingers op een bepaalde manier te behandelen, zal er inzicht verkregen worden, zodat in de emotionele herinnering een verandering kan plaats vinden.